Boka tid för stenskottslagning

Din lokala bilglasmästare

Laga stenskottet innan vindrutan spricker

Nykvarns Bilglas ambition är alltid i första hand att försöka laga din skada på vindrutan innan det spricker. Det är bättre för miljön och du sparar både tid och pengar. För att hålla stenskottet fritt från smuts och fukt använd med fördel ett stenskottsplåster på skadan så att resultatet av lagningen blir bättre.

Stenskottsplåster kan du komma in och hämta gratis hos Nykvarns Bilglas AB | Glaskedjan i Nykvarn, 1 ark med 3 st plåster per kund.

Det är viktigt att laga stenskottet så snart som möjligt för att undvika att vindrutan spricker och hela glaset måste måste bytas ut. Att laga ditt stenskott går snabbt och resultatet blir oftast nästintill osynligt för blotta ögat. Det finns alltid en risk att stenskottet spricker under eller efter lagning och det finns inga garantier att det kommer att hålla. Hur stor är risken att det spricker under eller efter lagning! Det händer väldigt sällan att rutan spricker i samband med lagning men det händer. Det är bättre och prova att laga, gör man ingenting åt skadan kommer det spricka i vilket fall som helst.

Vad är priset för att laga stenskott

Beroende på vilket försäkringsbolag och vilket försäkringsskydd du har för stenskottslagning kostar det mellan 0 till 300 kr i självrisk för en lagning, max 3 st stenskott får lagas per tillfälle.

Du måste minst ha halv eller helförsäkring för att ditt försäkringsbolag ska ta skadan på din glasförsäkring.

Självrisken betalar du hos oss i samband med lagningen. Läs mer

Har du stenskott som måste lagas bokar du smidigt en tid i våran Onlinebokning på websidan eller ringer 08-552 420 30

Normalt sett är bilen klar för fortsatt körglädje efter cirka 40 minuter.

Välkommen att boka din tid hos Nykvarns Bilglas!